Voor 16u besteld morgen in huis | Gratis verzenden vanaf € 60,-

Assouline | Koffietafelboek | Louis Vuitton Skin: Architecture of Luxury | New York Edition

€ 160,00

Ontdek de verbluffende architectuur van de Louis Vuitton-winkels wereldwijd in Louis Vuitton Skin: Architecture of Luxury. Pulitzer Prize-winnende auteur Paul Goldberger neemt lezers mee op een opwindende reis en verkent de verschillende locaties van het Maison, van São Paulo tot Seoul.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Assouline-Koffietafelboek-Louis-Vuitton-Skin-New-York-Edition

Assouline heeft de mooiste collectie koffietafelboeken en is 's werelds eerste merk met een geavanceerde collectie elegante volumes gewijd aan cultuur.

Ontdek de verbluffende architectuur van de Louis Vuitton-winkels wereldwijd in Louis Vuitton Skin: Architecture of Luxury. Pulitzer Prize-winnende auteur Paul Goldberger neemt lezers mee op een opwindende reis en verkent de verschillende locaties van het Maison, van São Paulo tot Seoul. De buitenkant van elke winkel is ontworpen om dezelfde aantrekkingskracht te bieden als de hoogwaardige producten erin, met de nadruk op het creëren van een krachtige visuele ervaring. Het boek bevat winkels met dramatisch verschillende uitingen, die de radicale heroverweging van de merkidentiteit van het merk benadrukken.

Er zijn zes verschillende hoezen beschikbaar, elk met een van Louis Vuitton's meest architectonisch onderscheidende winkels ter wereld: Beijing, Parijs, Seoul, New York City, Tokio en Singapore.

Product details

- Auteur: Paul Goldberger
- Taal: Engels
- Afmeting: 24,2 cm x 33 cm
- Overige details per boek: 372 pagina’s en 245 illustraties
- Zijden hardcover

Meer informatie
Merk Assouline
Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Alle bestellingen van Vorspagethome.nl worden binnen Nederland gratis verzonden metPostNL vanaf €60,- 

  • Gratis verzenden vanaf € 60,-

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis