Fig & Olive: The Cuisine of the French Riviera

Assouline


Het boek van Laurent Halasz is meer dan een kookboek, Fig & Olive is een verkenning van recepten uit het Middellandse Zeegebied. Naast de circa zestig verleidelijke gerechten geeft Halasz insider tips en eenvoudige technieken die kunnen worden toegepast tijdens het bereiden hiervan. Verleidelijke gerechten, mooie foto's en het spectaculaire landschap rond Mougins. Het kookboek Fig & Olive is zeker een essentiële aanvulling in de bibliotheek van iedere kookliefhebber.

Levertijd: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Artikelnummer: Assouline-fig-and-olive

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 50,00
Assouline

Veiling online betalen met iDeal, via uw eigen bank

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Bij bestelling vanaf € 50,- zijn de verzendkosten binnen Nederland gratis

Productbeschrijving
Details

Assouline Fig & Olive

Laurent Halasz richtte de befaamde restaurantketen 'Fig and Olive' op met restauranten in New York, Los Angeles, Newport Beach, Chicago, and Washington, DC.

Product details:

  • Auteur: Laurent Halsz
  • Taal: Engels
  • Afmeting boek: 23,5 x 30 cm
  • Overige details: 160 pagina’s | 100 illustraties
  • Spiraal gebonden hardcover
Extra informatie
Extra informatie
Type Boeken
Kadoverpakking Nee
Allow Gift Message Ja
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Fig & Olive: The Cuisine of the French Riviera
Hoe waardeert u dit product? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Service
Kwaliteit
Levering