Voor 16u besteld morgen in huis | Gratis verzenden vanaf € 60,-

Geurkaars | Mexico

Vanaf € 105,00

Het glas van de geurkaars Mexico is bedekt met een zeefdruk op basis van diverse kleuren en goud, en weerspiegelt een hartvormig offerbeeld. Het begerige parfum van cassis, fresia en cederhout is een eerbetoon een het kleurrijke Latijns-Amerikaanse land.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Baobab-Collection-geurkaars-mexico

Deze prachtige gelimiteerde collectie van Baobab Collection is bedekt met een zeefdruk. Het glas van de Mexico geurkaars is geïnspireerd op diverse krachtige kleuren en goud, en weerspiegelt een hartvormig offerbeeld. Deze hartmotieven komen terug over het hele glas. Tijdens het branden wordt het patroon verlicht door het licht van de vlam wat prachtig door het glas heen komt. De Mexico geurkaars heeft een aansprekende geur van cassis, fresia en cederhout. 

SIZE GUIDE

GEUR

Cassis - Fresia - Cederhout

Het begerige parfum van cassis, fresia en cederhout is een eerbetoon een het kleurrijke Latijns-Amerikaanse land

GEBRUIK

Laat de kaars altijd branden totdat de oppervlakte volledig vloeibaar is geworden. Dit kan even duren, vooral bij het eerste gebruik. Wanneer de was volledig vloeibaar is, kunt u de kaars maximaal één uur laten branden. De laag vloeibare was mag nooit hoger zijn dan één centimeter. Overschrijd nooit de maximale brandtijd die vermeld wordt op het gebruikslabel en laat de kaars nooit volledig opbranden. Bewaar altijd een centimeter was op de bodem. Voor meer informatie over de veiligheidsvoorschriften kunt u terecht op de pagina De kunst van het branden.

Meer informatie
Merk Baobab Collection
Geur Cassis - Fresia - Cederhout
Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Alle bestellingen van Vorspagethome.nl worden binnen Nederland gratis verzonden metPostNL vanaf €60,- 

  • Gratis verzenden vanaf € 60,-

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis