Voor 16u besteld morgen in huis | Gratis verzenden vanaf € 60,-

Baobab Collection | Stones Agate

Vanaf € 105,00

De gebalanceerde mix van kruidige bergamot, zoete açaibes en rokerige amber is verfijnd en verrukkelijk en creëert een nieuwe dimensie in uw interieur. 

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
baobab-stones-agate

Deze prachtige gelimiteerde collectie van Baobab Collection is handgeblazen door ambachtslieden met een ongelooflijke expertise. De patronen in het glas zijn geïnspireerd door de agaat. De met de hand gegoten witte was heeft door het gebruik van pure ingrediënten een diep en sterk bereik met geurnoten van bergamot, acai bessen en amber.

GEUR

Bergamot - Açaibesbes - Amber  

De gebalanceerde mix van kruidige bergamot, zoete açaibes en rokerige amber is verfijnd en verrukkelijk en creëert een nieuwe dimensie in uw interieur. 

GEBRUIK

Laat de kaars altijd branden totdat de oppervlakte volledig vloeibaar is geworden. Dit kan even duren, vooral bij het eerste gebruik. Wanneer de was volledig vloeibaar is, kunt u de kaars maximaal één uur laten branden. De laag vloeibare was mag nooit hoger zijn dan één centimeter. Overschrijd nooit de maximale brandtijd die vermeld wordt op het gebruikslabel en laat de kaars nooit volledig opbranden. Bewaar altijd een centimeter was op de bodem. Voor meer informatie over de veiligheidsvoorschriften kunt u terecht op de pagina De kunst van het branden.

Meer informatie
Merk Baobab Collection
Geur Bergamot - Acai Berries - Amber
Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Alle bestellingen van Vorspagethome.nl worden binnen Nederland gratis verzonden metPostNL vanaf €60,- 

  • Gratis verzenden vanaf € 60,-

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis

 

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!