Voor 16u besteld morgen in huis | Gratis verzenden vanaf € 60,-

Baobab Collection | Les Exclusives | Platinum

Vanaf € 55,00

Kruidige amber en intense vetiver, verrijkt met toetsen friszoete grapefruit, creëren een zwoele en mannelijke geurervaring die een krachtig statement maakt in uw interieur.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
baobab-les-exclusives-platinum

De Platinum geurkaars uit de Baobab Collectie is geïnspireerd door het meest zeldzame metaal in de wereld. Zeldzaam en voor velen meer waard dan goud. De prachtige handgemaakte glazen vazen hebben een geplatineerde behuizing. De geur heeft verfijnde accenten van amber en citrus. De met de hand gegoten witte was geeft hierdoor een geur dat doet denken aan een mannelijke wereld van zeldzame elegantie.

GEUR

Amber-Grapefruit-Vetiver

Kruidige amber en intense vetiver, verrijkt met toetsen friszoete grapefruit, creëren een zwoele en mannelijke geurervaring die een krachtig statement maakt in uw interieur.

GEBRUIK

Laat de kaars altijd branden totdat de oppervlakte volledig vloeibaar is geworden. Dit kan even duren, vooral bij het eerste gebruik. Wanneer de was volledig vloeibaar is, kunt u de kaars maximaal één uur laten branden. De laag vloeibare was mag nooit hoger zijn dan één centimeter. Overschrijd nooit de maximale brandtijd die vermeld wordt op het gebruikslabel en laat de kaars nooit volledig opbranden. Bewaar altijd een centimeter was op de bodem. Voor meer informatie over de veiligheidsvoorschriften kunt u terecht op de pagina De kunst van het branden.

Meer informatie
Merk Baobab Collection
Geur Amber-Grapefruit
Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Alle bestellingen van Vorspagethome.nl worden binnen Nederland gratis verzonden metPostNL vanaf €60,- 

  • Gratis verzenden vanaf € 60,-

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis

 

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!