De winkel

Over ons

Vorspaget Home is een sfeervolle en exclusieve woonwinkel (650m2) in Eindhoven. In onze winkel vind je naast meubels ook unieke items en luxueuze mooie woonaccessoires zoals lampen, kussens, plaids, vazen, kunstbloemen, geurkaarsen, windlichten en nog veel meer woondecoratie items voor in iedere woning, kantoor, showroom, wachtruimte etc. Wij werken samen met gerenommeerde designers, projectontwerpers, binnenhuisarchitecten, waarmee we de perfecte inrichting kunnen realiseren. Maar ook voor een leuk cadeautje of woondecoratie item ben je hier aan het goede adres. Inspiratie opdoen kan altijd. De woonwinkel is iedere werkdag geopend, dus kom gerust een kijkje nemen. Natuurlijk kunnen we je ook op locatie adviseren.

Unieke items & woondecoratie

Ons team reist de hele wereld af op zoek naar prachtige woondecoratie spullen, de nieuwste trends en materialen. Beurzen in Milaan, Frankfurt, Parijs, New York en Amsterdam worden daarbij niet overgeslagen. Daarom kun je bij Vorspaget Home kiezen uit de laatste noviteiten en zijn er verschillende stijlen, merken en type interieuritems beschikbaar. Klassiek, modern, design, trendy of zakelijk. Ons team denkt graag creatief mee. Samen kijken we naar de combinatie die past bij je smaak, budget en interieur.

Detaillistisch

Van belang bij het inrichten van iedere ruimte is niet alleen het totaalbeeld, maar zeker ook de details. Want juist door het gebruik van kleine accessoires, ontstaat net dat gekke, moderne of bijzondere sfeertje in het interieur waar je naar op zoek bent. Dit noemen we de 'finishing touch' die elke interieur compleet maakt. Natuurlijk zijn wij je graag van dienst met een vakkundig en vrijblijvend advies.