Let op: Onze winkel is gesloten van 22 juli t/m 11 augustus. Webshops die besteld worden na 26 juli, worden vanaf 12 augustus verzonden.

Assouline | Koffietafelboek | Milan Chic

€ 105,00

Een prachtig koffietafelboek met fotografie van Oberto Gili en verhalen waarin Massimo Nava de lezer meeneemt in de geschiedenis van de mythische stad Milaan.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Assouline-Koffietafelboek-Milan-Chic

Een prachtig koffietafelboek met fotografie van Oberto Gili en verhalen waarin Massimo Nava de lezer meeneemt in de geschiedenis van de mythische stad Milaan. Assouline heeft de mooiste koffietafelboeken en is werelds eerste merk met een geavanceerde collectie elegante volumes gewijd aan cultuur. De pracht van Milaan is een weerspiegeling van zijn inwoners: de ontwerpers, architecten, kunstenaars en restaurants die hun eigen stijl aan de stad verlenen. In Milan Chic wordt de lezer meegenomen op een rondleiding langs de huizen van gewilde ontwerpers, de studio's van begaafde kunstenaars en het hoofdkantoor van vooraanstaande architecten. Dit boek illustreert de allure van dit elegante industriële en culturele centurm.

Product details

- Auteur: Massimo Nava
- Taal: Engels
- Afmeting per boek: 25 cm x 33 cm
- Overige details per boek: 296 pagina’s en meer dan 200 illustraties
- Hardcover

Meer informatie
EAN Code 9781649801111
Merk Assouline
Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Alle bestellingen van Vorspagethome.nl worden binnen Nederland gratis verzonden metPostNL vanaf €60,- 

  • Gratis verzenden vanaf € 60,-

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis