Voor 16u besteld morgen in huis | Gratis verzenden vanaf € 60,-

Assouline | Koffietafelboek | Private: Giancarlo Giametti

€ 250,00

Het boek Private geeft je als lezer een kijkje in de wereld van Giancarlo Giammetti en Valentino Garavani.  Het boek private is een prachtige autobiografie van Giammetti met diepte interviews, stukken uit zijn dagboeken en persoonlijke foto’s.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Assouline | Koffietafelboek | Private: Giancarlo Giametti

Assouline heeft de mooiste koffietafelboeken en is werelds eerste merk met een geavanceerde collectie elegante volumes gewijd aan cultuur. Het boek Private geeft je als lezer een kijkje in de wereld van Giancarlo Giammetti en Valentino Garavani.  Het boek private is een prachtige autobiografie van Giammetti met diepte interviews, stukken uit zijn dagboeken en persoonlijke foto’s. Een prachtig fotoboek over Giancarlo Giametti en het persoonlijke leven dat hij deelt met Valentino. Kortom een boek wat niet mag ontbreken in de collectie van een echte Valentino liefhebber.

Deze prachtige collectors volume beschikt over diepte-interviews, overzichten uit Giancarlo zijn dagboeken en een selectie exclusieve persoonlijke foto's. "Niet veel mensen weten dat ik bijna mijn hele leven fotografeer," aldus Giammetti. "Ik had meer dan 57.000 beelden. De selectie van deze beelden [voor dit boek] herinnerde mij eraan dat Valentino en ik een geweldige serie van gebeurtenissen en fashion momenten hebben meegemaakt, en dat we duizenden interessante mensen heb ontmoet."

Het boek beschrijft vier verschillende periodes.
“Early Days” verwijst naar de jeugd van Giametti en zijn ontmoeting met Valentino. Ze kregen een relatie wat beschreven wordt in het tweede gedeelte “The Tribe” van het boek. Uiteindelijk neemt Giammetti de zakelijke kant van het bedrijf op zich. Hij beschrijft in het derde deel “Work” hoe het modehuis Valentino onder zijn leiding groeide tot één van de bekendste ter wereld. Tot slot worden in “Society” de kronieken van de levenstijl van Valentino/Giammetti beschreven. Van het lopen op blote voeten met Jackie O in Capri, etentjes met Andy Warhol in New York en hoe ze Madonna in Gstaad hebben leren skiën. "We hebben veel tijd doorgebracht met onze klanten en ze werden onze vrienden", aldus Giametti over de Jetset cliënteel van Valentino, die royals, filmsterren en de elite van de samenleving betrof.

Product details:

- Auteur: Giancarlo Giammetti
- Taal: Engels
- Afmeting: B 30,87 x L 38,79 x D 6,3 cm 
- Overige details: 300 pagina's en 300 illustraties
- Hardcover

Meer informatie
Merk Assouline
Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Alle bestellingen van Vorspagethome.nl worden binnen Nederland gratis verzonden metPostNL vanaf €60,- 

  • Gratis verzenden vanaf € 60,-

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis