Voor 16u besteld morgen in huis | Gratis verzenden vanaf € 60,- | Let op: Onze winkel is gesloten van 22 juli t/m 11 augustus. Webshops die besteld worden na 26 juli, worden vanaf 12 augustus verzonden.

Baobab Collection | Doany | Alasora | Geurkaars

Vanaf € 110,00

De Doany Alasora geurkaars van Baobab Collection is gehuld in beige raffia en geweven met een mix van rood oker en zwart. Het zonnige aroma van orchidee, fleur de sel en ylang-ylang eert de aanstaande zomer. Laat je betoveren door de Doany Alasora geurkaars en ervaar de unieke bloemige geuren die de zomer vieren. De geurkaars is verkrijgbaar in meerdere maten. 

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Baobab-Collection-Doany-Alasora

De Doany Alasora geurkaars van Baobab Collection is gehuld in beige raffia en geweven met een mix van rood oker en zwart. Het zonnige aroma van orchidee, zoutbloem en ylang-ylang eert de aanstaande zomer. Laat je betoveren door de Doany Alasora geurkaars en ervaar de unieke bloemige geuren die de zomer vieren.

GEUR

Orchidee - Fleur de Sel - Ylang-Ylang

MATEN

 

Hoogte

Geschatte branduren

Lonten

Gewicht

MAX 10

10 cm

60 u

1.35 kg

MAX 16

16 cm

150 u

4

2.2 kg

MAX 24

24 cm

400 u

5.0 kg

MAX 35

35 cm

800 u

7

10.0 kg

 

GEBRUIK

Laat de kaars altijd branden totdat de oppervlakte volledig vloeibaar is geworden. Dit kan even duren, vooral bij het eerste gebruik. Overschrijd nooit de maximale brandtijd die vermeld wordt op het gebruikslabel en laat de kaars nooit volledig opbranden. 
Bewaar altijd een centimeter was op de bodem. 

Meer informatie
Merk Baobab Collection
Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Alle bestellingen van Vorspagethome.nl worden binnen Nederland gratis verzonden metPostNL vanaf €60,- 

  • Gratis verzenden vanaf € 60,-

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis