Voor 16u besteld morgen in huis | Gratis verzenden vanaf € 60,- | Let op: Onze winkel is gesloten van 22 juli t/m 11 augustus. Webshops die besteld worden na 26 juli, worden vanaf 12 augustus verzonden.

Baobab Collection | Sacred Trees Summer | Dualla | Geurkaars

Vanaf € 95,00

Deze Sacred Trees Summer Dualla geurkaars van Baobab Collection is een eerbetoon aan de gelijknamige lokale gemeenschap in de Séguéla-regio van Ivoorkust. Een zon-oranje baobab boom rijst op tegen een grijze achtergrond: een weelderig landschap waar bomen bloeien en wilde dieren ronddwalen. De geur van de Dualla kaars en diffuser is aromatisch. Een mix van basilicum voor frisheid, groene jasmijnbloem en een basis van patchoulihout voegt volheid toe aan de geur. Deze ware zomergeuren verwelkomen de warme dagen met een onweerstaanbare geurervaring. De geurkaars is verkrijgbaar in meerdere maten.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Baobab-Collection-Sacred-Trees-Summer-Dualla-Geurkaars

Deze Sacred Trees Summer Dualla geurkaars van Baobab Collection is een eerbetoon aan de gelijknamige lokale gemeenschap in de Séguéla-regio van Ivoorkust. Een zon-oranje baobab boom rijst op tegen een grijze achtergrond: een weelderig landschap waar bomen bloeien en wilde dieren ronddwalen. De geur van de Dualla kaars en diffuser is aromatisch. Een mix van basilicum voor frisheid, groene jasmijnbloem en een basis van patchoulihout voegt volheid toe aan de geur. Deze ware zomergeuren verwelkomen de warme dagen met een onweerstaanbare geurervaring.

GEUR

Basilicum - Jasmijn - Patchoulihout

MATEN

 

Hoogte

Geschatte branduren

Lonten

Gewicht

MAX 10

10 cm

60 u

1.35 kg

MAX 16

16 cm

150 u

4

2.2 kg

MAX 24

24 cm

400 u

5.0 kg

MAX 35

35 cm

800 u

7

10.0 kg

 

GEBRUIK

Laat de kaars altijd branden totdat de oppervlakte volledig vloeibaar is geworden. Dit kan even duren, vooral bij het eerste gebruik. Overschrijd nooit de maximale brandtijd die vermeld wordt op het gebruikslabel en laat de kaars nooit volledig opbranden. 
Bewaar altijd een centimeter was op de bodem. 

Meer informatie
Merk Baobab Collection
Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Alle bestellingen van Vorspagethome.nl worden binnen Nederland gratis verzonden metPostNL vanaf €60,- 

  • Gratis verzenden vanaf € 60,-

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis