Let op: Onze winkel is gesloten van 22 juli t/m 11 augustus. Webshops die besteld worden na 26 juli, worden vanaf 12 augustus verzonden.

Verzenden

Gratis verzenden binnen Nederland vanaf €60,-

Vorspaget Home levert aan klanten binnen Nederland. De verzendkosten binnen Nederland zijn gratis vanaf €60,-
Bij leveringen binnen Nederland, bij een bestelling onder de € 60,- bedragen de verzendkosten € 5,-

Verzendkosten binnen Europa

Vorspaget Home levert aan klanten uit België en Duitsland. De verzendkosten naar België en Duitsland zijn gratis vanaf €150,-
Bij leveringen naar Belgie en Duitsland, bij een bestelling onder de € 150,- bedragen de verzenkosten € 12,-

Europese klanten betalen de kosten conform het tarief van PostNL.

Bezorging per post

We verzenden alle bestellingen met Track & Trace code. Dit gebeurt via PostNL naar het bij bestelling aangegeven afleveradres.
Wij streven er naar om bestellingen die voor 16.00uur zijn ontvangen of na ontvangst van de betaling dezelfde dag ter verzending aan te bieden. Vorspaget Home is hiertoe echter niet verplicht. Mochten wij hiervan om bepaalde redenen afwijken dan krijgt u hiervan via e-mail een bericht.

Een bestelling zal in principe altijd binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de betaling verstuurd worden. De maximale levertijd is echter 30 dagen na ontvangst van de betaling. Als de levertijd langer is dan 30 dagen, heeft de koper het recht om de overeenkomst te beëindigen. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Ophalen in winkel

Het is mogelijk om je bestelling op te halen in onze winkel in Eindhoven. Na het plaatsen en betalen van je bestelling kan je contact met Vorspaget Home opnemen via email of telefoon.

 

Retourneren

Retourneren of ruilen kan uiterlijk binnen 14 dagen. Voldoet het geleverde product uit de webshop om welke reden dan ook (toch) niet aan wat u wenst af te nemen, dan heeft u het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, de koop te ontbinden en het product na levering aan Vorspaget Home te retourneren.

Meld je retour aan via e-mail : info@vorspagethome.nl of telefonisch T +31 (0) 40 294 02 72

Eventuele kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product onbeschadigd is en in de originele verpakking.

Het retouradres is:

Vorspaget Home
Lucas Gasselstraat 2
5613 LB Eindhoven
Nederland