Voor 16u besteld morgen in huis | Gratis verzenden vanaf € 60,-

Assouline | Koffietafelboek | Art House

€ 105,00

Art House beschrijft een buitengewoon leven gewijd aan het leven met kunst, en een vriendschap gewijd aan het ontwerpen van huizen om deze te eren.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Assouline | Koffietafelboek | Art House

Assouline heeft de mooiste collectie koffietafelboeken en is 's werelds eerste merk met een geavanceerde collectie elegante volumes gewijd aan cultuur. 

Art House beschrijft een buitengewoon leven gewijd aan het leven met kunst, en een vriendschap gewijd aan het ontwerpen van huizen om deze te eren. Chara Schreyer, een van 's werelds grootste kunstverzamelaars, heeft een duizelingwekkende collectie van zeshonderd werken opgebouwd, en haar veertigjarige samenwerking met binnenhuisarchitect Gary Hutton heeft vijf spectaculaire woningen opgeleverd. Art House is een adembenemende visuele rondleiding door deze huizen, die variëren van een architectonische tour-de-force tot een hoogbouw "galerie als huis".

Geïnformeerd door wetenschap en een passie voor het conceptuele, omvat Schreyer's collectie alle media en meesterwerken van kunstenaars als Marcel Duchamp, Joseph Beuys, Man Ray, Louise Bourgeois, Andy Warhol, Frank Stella en Eva Hesse, maar ook werk van hedendaagse kunstenaars als Gedi Sibony, Rachel Harrison, Glenn Ligon, Christian Marclay en vele anderen. Art House biedt een zeldzame en intieme kijk op honderden van deze werken thuis in ruimtes die zijn ontworpen om zowel intellectueel als materieel met hen mee te leven.

Met originele fotografie van de nationaal bekende fotograaf Matthew Millman, tekst van Alisa Carroll, hoofdredacteur van het toonaangevende designmagazine van San Francisco, SFC&G, en een voorwoord van Neal Benezra, directeur van het San Francisco Museum of Modern Art (SFMOMA), is Art House een inspiratiebron voor zowel kunst- als designliefhebbers.

Product details:

- Auteur: Chara Schreyer 
- Taal: Engels
- Afmeting: B 25 x L 33 x D 3,5 cm 
- Overige details: 224 pagina's en 150 illustraties
- Hardcover

Meer informatie
Merk Assouline
Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Alle bestellingen van Vorspagethome.nl worden binnen Nederland gratis verzonden metPostNL vanaf €60,- 

  • Gratis verzenden vanaf € 60,-

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis