Voor 16u besteld morgen in huis | Gratis verzenden vanaf € 60,-

Assouline | Koffietafelboek | Athens Riviera

€ 105,00

Het koffietafelboek Athens Riviera van Assouline plaatst de oude wereld naast de nieuwe en een dieper begrip van deze oude hoofdstad komt naar voren.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Assouline-Koffietafelboek-Athens-Riviera

In het koffietafelboek Athens Riviera van Assouline reis je naar het best bewaarde geheim van Griekenland. Met uitzicht op de egeïsche zee vormt een charmante reeks kustbuurten de Athens Riviera. Een rustgevende ontsnapping aan de constante activiteit in het stadscentrum. Athene beleeft een heropleving in kunst, nachtleven en design. De oude stad wordt voortdurend geassocieerd met het verleden, hierdoor worden de moderne vorderingen in ontwikkeling en cultuur soms over het hoofd gezien.

Het koffietafelboek Athens Riviera van Assouline plaatst de oude wereld naast de nieuwe en een dieper begrip van deze oude hoofdstad komt naar voren. Met één voet in het verleden en één voet in de toekomst; toegang tot zowel de elektriciteit van het stadsleven als de rust van een strandresort, kan Athene niet in eenvoudige bewoordingen worden gedetineerd. Je moet het gewoon zelf ervaren.

Product details

- Auteur: Stéphanie Artarit
- Taal: Engels
- Afmeting per boek: 25 cm x 33 cm
- Overige details per boek: 300 pagina’s en 200 illustraties
- Hardcover 

Meer informatie
Merk Assouline
Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Alle bestellingen van Vorspagethome.nl worden binnen Nederland gratis verzonden metPostNL vanaf €60,- 

  • Gratis verzenden vanaf € 60,-

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis