Voor 16u besteld morgen in huis | Gratis verzenden vanaf € 60,-

Assouline | Koffietafelboek | Chanel

€ 90,00

Dit koffietafelboek van Assouline brengt een ode aan de legendarische vrouwlijke ontwerpster van Chanel. Gabrielle 'Coco' Chanel was een vrouw die vanuit het niets haar eigen wereld wist te scheppen en uitgroeide tot een van de meest invloedrijkste vrouwelijke ontwerpster van de 20e eeuw.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Assouline | Koffietafelboek | Chanel

Assouline heeft de mooiste collectie koffietafelboeken en is werelds eerste merk met een geavanceerde collectie elegante volumes gewijd aan cultuur. Drie prachtige boeken over de typische Chanel stijl die niet mogen ontbreken op tafel of in de boekenkast. In deze serie koffietafelboeken vereeuwigd Assouline door middel van mooie fotografie de mode, juwelen en geurcollecties van het modehuis Chanel.

Dit koffietafelboek van Assouline brengt een ode aan de legendarische vrouwlijke ontwerpster van Chanel. Gabrielle 'Coco' Chanel was een vrouw die vanuit het niets haar eigen wereld wist te scheppen en uitgroeide tot een van de meest invloedrijkste vrouwelijke ontwerpster van de 20e eeuw. Zij was het, die nep-juwelen combineerde met de echte, de Garçonne look introduceerde en de wijze woorden sprak ‘’Elegant zijn is geen kwestie van een nieuwe jurk aantrekken. Je bent elegant, omdat je elegant bent.

Product details:

- Auteur: Francois Baudot
- Taal: Engels
- Afmeting: B 16 x L 22 x D 5 cm 
- Overige details: 240 pagina's en 180 illustraties
- Hardcover

Meer informatie
Merk Assouline
Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Alle bestellingen van Vorspagethome.nl worden binnen Nederland gratis verzonden metPostNL vanaf €60,- 

  • Gratis verzenden vanaf € 60,-

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis