Let op: Onze winkel is gesloten van 22 juli t/m 11 augustus. Webshops die besteld worden na 26 juli, worden vanaf 12 augustus verzonden.

Assouline | Koffietafelboek | Mother and Child

€ 105,00

Het is het begin van een diepgaande reis die ons allemaal herinnerd aan het moederschap en het geschenk van de liefde.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Assouline | Koffietafelboek | Mother and Child

Assouline heeft de mooiste collectie koffietafelboeken. Mother and Child is pagina na pagina gevuld met mooie intieme en prachtige portretten. Meeslepend en inspirerend voor elke lezer. Het is het begin van een diepgaande reis die ons allemaal herinnerd aan het moederschap en het geschenk van de liefde.

In de nieuwste creatie van auteur en fotograaf Claiborne Swanson Frank onderzoekt de kunstenares de betekenis van het moederschap in de 21e eeuw. Ze richt haar lens op 70 iconische gezinnen van moeders met kinderen zoals Delfina Figueras, Carolina Herrera, Lauren Santo Domingo, Anne Vyalitsyna, Aerin Lauder en Patti Hansen. Swanson Frank presenteert in deze emotionele portretten de schoonheid van de relatie tussen moeder en kind. Als aanvulling op haar werk zijn er interviews gedaan waarin Swanson Frank naar de werkelijke betekenis van het moederschap vraagt, dit lijdt tot buitengewone, fascinerende, meeslepende en soms grappige antwoorden. Al met al een prachtig verhaal, vereeuwigd als koffietafelboek door Assouline.

Product details:

- Auteur: Claiborne Swanson Frank
- Taal: Engels
- Afmeting: B 24,99 x L 32,77 x D 3,99 cm 
- Overige details: 280 pagina's en 100 illustraties
- Hardcover

Meer informatie
EAN Code 9781614286912
Merk Assouline
Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Alle bestellingen van Vorspagethome.nl worden binnen Nederland gratis verzonden metPostNL vanaf €60,- 

  • Gratis verzenden vanaf € 60,-

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis