Voor 16u besteld morgen in huis | Gratis verzenden vanaf € 60,- | Let op: Onze winkel is gesloten van 22 juli t/m 11 augustus. Webshops die besteld worden na 26 juli, worden vanaf 12 augustus verzonden.

Assouline | Koffietafelboek | St. Moritz Chic

€ 105,00

St. Moritz neemt via dit prachtige Assouline koffietafelboek de lezers mee op een majestueuze tour langs zijn speciale evenementen, van olympische winterspelen tot het zomerse Jazz Festival.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Assouline-Koffietafelboek-St-Moritz-Chic

Assouline heeft de mooiste koffietafelboeken en is 's werelds eerste merk met een geavanceerde collectie elegante volumes gewijd aan cultuur. Het boek St. Moritz Chic geeft je als lezer een kijkje in het prachtige St. Moritz.

St. Moritz neemt via dit prachtige Assouline koffietafelboek de lezers mee op een majestueuze tour langs zijn speciale evenementen, van olympische winterspelen tot het zomerse Jazz Festival. Gelegen in de Zwitserse Engadin Valei en het winterverblijf van grootheden zoals, John Lennen, Jianni Agnelli, Gunter Sachs en nog veel meer.  Er zijn maar weinig plaatsen in de wereld die erin slagen om grote sterren jaar na jaar terug te laten komen. De mooie plaats bezit over natuurlijke schoonheid, dorpse charme, architectonische meesterschappen en zal zijn onnavolgbare aantrekkingskracht nooit verliezen. St. Moritz is een elegante schuilplaats voor al diegenen die het een thuis weg van huis zijn gaan noemen.

Product details

- Auteur: Dora Lardelli
- Taal: Engels
- Afmeting per boek: 25 cm x 33 cm
- Overige details per boek: 268 pagina’s en 250 illustraties
- Hardcover 

Meer informatie
EAN Code 9781614288534
Merk Assouline
Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Alle bestellingen van Vorspagethome.nl worden binnen Nederland gratis verzonden metPostNL vanaf €60,- 

  • Gratis verzenden vanaf € 60,-

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis