Voor 16u besteld morgen in huis | Gratis verzenden vanaf € 60,- | Let op: Onze winkel is gesloten van 22 juli t/m 11 augustus. Webshops die besteld worden na 26 juli, worden vanaf 12 augustus verzonden.

Baobab Collection | Dôme Arabian Nights | Geurkaars

€ 150,00

Ontdek die nieuwe toevoeging aan de Arabian nights collection, de Dôme Arabian nights. De Arabian Nights geurkaars van Baobab Collection bevat het zinnenprikkelend van parfum oudh, saffraan en wierook doet wegdromen naar duizend-en-één nachten in een Arabisch sprookjesland.

MAX 10

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Baobab Collection-Dôme-arabian-nights-geurkaars

Deze heerlijke Arabian Nights geurkaars uit de Baobab Collection bevat het zinnenprikkelend van parfum oudh, saffraan en wierook. De geurkaars transporteert u naar de mysterieuze sfeer van het Midden-Oosten. Het glas is versierd met een zeefdruk in 9-karaats goud, geïnspireerd op de opengewerkte motieven van de mashrabiya, de beroemde Moorse schermen. De vlam creëert een magisch licht- en schaduwspel doorheen de elegante roosters op het glas, een weerspiegeling van de traditionele Arabische architectuur.

GEUR

Saffraan - Oudh - Wierook

MATEN

MAX 10

GEBRUIK

Laat de kaars altijd branden totdat de oppervlakte volledig vloeibaar is geworden. Dit kan even duren, vooral bij het eerste gebruik. Overschrijd nooit de maximale brandtijd die vermeld wordt op het gebruikslabel en laat de kaars nooit volledig opbranden. 
Bewaar altijd een centimeter was op de bodem. 

Meer informatie
Merk Baobab Collection
Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Alle bestellingen van Vorspagethome.nl worden binnen Nederland gratis verzonden metPostNL vanaf €60,- 

  • Gratis verzenden vanaf € 60,-

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis