Voor 16u besteld morgen in huis | Gratis verzenden vanaf € 60,-

Baobab Collection | Giftbox | My first Baobab | Women

€ 110,00

De My First Baobab Giftbox is ideaal om cadeau te doen. Deze roze geurkaars en diffuser met musk en poederachtige roos is ultra-vrouwelijk.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Baobab-Collection-giftbox-My-first-Baobab-women

De My First Baobab Giftbox is ideaal om cadeau te doen. Deze box beschikt over een My First Baobab max one geurkaars en een mini totem inclusief bijbehorende geurstokjes. De Women collectie is gedecoreerd met een poederroze en gouden zeefdruk en vertegenwoordigt het vrouwelijke. De geur wordt gekenmerkt door musk en poederachtige roos wat ultra-vrouwelijk is.

GEUR

Magnolia - Roos - Musk

Deze roze geurkaars en diffuser met musk en poederachtige roos is ultra-vrouwelijk.

GEBRUIK

Laat de kaars altijd branden totdat de oppervlakte volledig vloeibaar is geworden. Dit kan even duren, vooral bij het eerste gebruik. Wanneer de was volledig vloeibaar is, kunt u de kaars maximaal één uur laten branden. De laag vloeibare was mag nooit hoger zijn dan één centimeter. Overschrijd nooit de maximale brandtijd die vermeld wordt op het gebruikslabel en laat de kaars nooit volledig opbranden. Bewaar altijd een centimeter was op de bodem. Voor meer informatie over de veiligheidsvoorschriften kunt u terecht op de pagina De kunst van het branden.

Plaats alle houten stokjes in de diffuser. Draai de stokjes om als u de intensiteit van de geurverspreiding wilt verhogen.

Meer informatie
Merk Baobab Collection
Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Alle bestellingen van Vorspagethome.nl worden binnen Nederland gratis verzonden metPostNL vanaf €60,- 

  • Gratis verzenden vanaf € 60,-

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis