Voor 16u besteld morgen in huis | Gratis verzenden vanaf € 60,- | Let op: Onze winkel is gesloten van 22 juli t/m 11 augustus. Webshops die besteld worden na 26 juli, worden vanaf 12 augustus verzonden.

Baobab Collection | Stones | Marble | Geurkaars

Vanaf € 105,00

De Marble geurkaars van Baobab Collection bevat een combinatie van leder en herfsthyacint. Deze is vluchtig, verrassend en mysterieus en belichaamt het dubbelzinnige karakter van marmersteen, die zowel mannelijk als vrouwelijk is. De geurkaars is verkrijgbaar in meerdere maten. 

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Baobab-Collection-Stones-Marble-Geurkaars

Deze heerlijke Marble geurkaars uit de Baobab Collection bevat een combinatie van leder en herfsthyacint. Het mondgeblazen glas van de Marble-geurkaars is geïnspireerd door de prachtige textuur van grijs marmer, doorregen met zwarte aders en beige accenten. Het woelig, semitransparant glas wordt gemarmerd met de fonkelende gloed van de vlam en lijkt op een lichtgevende steen. Een Baobab Collection geurkaars is een prachtige toevoeging aan ieder interieur. 

GEUR

Leder - Herfsthyacint - Bessen 

MATEN

 

Hoogte

Geschatte branduren

Lonten

Gewicht

MAX 10

10 cm

60 u

1.35 kg

MAX 16

16 cm

150 u

4

2.2 kg

MAX 24

24 cm

400 u

5.0 kg

MAX 35

35 cm

800 u

7

10.0 kg

 

GEBRUIK

Laat de kaars altijd branden totdat de oppervlakte volledig vloeibaar is geworden. Dit kan even duren, vooral bij het eerste gebruik. Overschrijd nooit de maximale brandtijd die vermeld wordt op het gebruikslabel en laat de kaars nooit volledig opbranden. 
Bewaar altijd een centimeter was op de bodem. 

Meer informatie
Merk Baobab Collection
Geur Leder - Herfsthyacint - Bessen
Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Alle bestellingen van Vorspagethome.nl worden binnen Nederland gratis verzonden metPostNL vanaf €60,- 

  • Gratis verzenden vanaf € 60,-

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis