Voor 16u besteld morgen in huis | Gratis verzenden vanaf € 60,-

Assouline | Koffietafelboek | Art Life By Sig Bergamin

€ 105,00

Sig bergamin is een architect die bekent staat om zijn eclectische visies en levendige interieurs die een perfectie hoeveel 'chic' bevatten. Bergamin is een entousiaste reiziger en een verfijnde kunstverzamelaar. 

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Assouline-Koffietafelboek-Art-Life-By-Sig-Bergamin

Assouline heeft de mooiste koffietafelboeken en is 's werelds eerste merk met een geavanceerde collectie elegante volumes gewijd aan cultuur. Het boek laat zijn standvastige waardering voor kunst en geschiedenis zien.

Sig bergamin is een architect die bekent staat om zijn eclectische visies en levendige interieurs die een perfectie hoeveel 'chic' bevatten. Bergamin is een entousiaste reiziger en een verfijnde kunstverzamelaar. Dit zie je allemaal terug in zijn zorgvuldig ontworpen ruimtes, waar Warhols, Hirsts en lichtensteinds naadloos worden gecombineerd met minimalistische en maximalistische decoraties van over de hele wereld.

Art Life geeft een geweldige tour van twaalf verschillende interieurs van Brazilië tot Portugal. Het Assouline koffietafelboek viert niet alleen de diverse stijl van Bergamin, maar laat ook zijn standvastige waardering voor kunst en geschiedenis zien.

Product details

- Auteur: Beatriz Milhazes
- Taal: Engels
- Afmeting per boek: 25 cm x 33 cm
- Overige details per boek: 304 pagina’s en 200 illustraties
- Hardcover 

Meer informatie
EAN Code 9781614289562
Merk Assouline
Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Alle bestellingen van Vorspagethome.nl worden binnen Nederland gratis verzonden metPostNL vanaf €60,- 

  • Gratis verzenden vanaf € 60,-

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis