Voor 16u besteld morgen in huis | Gratis verzenden vanaf € 60,-

Assouline | Koffietafelboek | Hamptons Private

€ 105,00

Elke pagina van dit prachtige koffietafelboek geeft een beeld van de typische vrijetijdsbesteding van The Hamptons en toont de unieke kwaliteit van het licht dat kunstenaar Willem de Kooning een 'wonder' noemde. 

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Assouline-Koffietafelboek-Hamptons-Private

Assouline heeft de mooiste collectie koffietafelboeken en is 's werelds eerste merk met een geavanceerde collectie elegante volumes gewijd aan cultuur. Hamptons Private nodigt lezers uit om achter de verzorgde heggen in Amagansett te kijken, een jacht te charteren voor de kust van de Springs, de surfhaven van Ditch Plains te ervaren en een polowedstrijd in Bridgehampton bij te wonen. 

Elke pagina van dit prachtige koffietafelboek geeft een beeld van de typische vrijetijdsbesteding van The Hamptons en toont de unieke kwaliteit van het licht dat kunstenaar Willem de Kooning een 'wonder' noemde. Je kunt bijna het geluid van tennisballen horen in The Meadow Club, het gefluister van exclusieve feesten, het ritme van muziek aan zee in The Surf Lodge - zelfs de eerste hap van een kreeftbroodje tijdens de lunch. The Hamptons, een toevluchtsoord in de natuur en een hotspot voor A-listers, ademt een boho-chique geest uit die via dit Assouline koffietafel boer wordt weerspiegeld.

Product details

- Auteur: Dan Rattiner
- Taal: Engels
- Afmeting per boek: 25 cm x 33 cm
- Overige details per boek: 316 pagina’s en 200 illustraties
- Hardcover 

Meer informatie
EAN Code 9781614289876
Merk Assouline
Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Alle bestellingen van Vorspagethome.nl worden binnen Nederland gratis verzonden metPostNL vanaf €60,- 

  • Gratis verzenden vanaf € 60,-

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis